amarylizz beauty spa - kota damansara

Hi semua..

Lately cuaca macam panas semacam kan.. Panas membahang yang sampai berpeluh- peluh bangun dari tidur.. Semalam saya tidur berselimutkan kain batik yang sye dh basahkan.. pukul 1 baru dapat lena.. Lepas tu terbangun pulak pukul 3.. tengok-tengok kain batik tu dah kering kontang hokehh...cam tu sekali panasnya cuaca sekarang.. kain yang basah lencun boleh kering dalam masa 2 jam je .

So, dalam cuaca panas-panas ni, elok jugak kita pergi spa kan..hihi.. Kan hari tu sye ada mentioned yang sye dah purchase coupon untuk amarylizz spa kan..[cerita kat sini]..sye dah pergi dengan cik bal last week..keke.. actually appointment dlm pukul 11 pagi. Tapi sebab beberapa perkara yang x dalat di elakkan, saya & cik bal sampai spa tu pkl 11.45 am..hahaha.. Nasib baik staff baik..Sampai2 je terus dia bagi ginger tea yang sejuk..sedap gilerr...Lepas tu dia bawak masuk treatment room.. yang ni saya sama bilik dengan cik bal..

Memula dia suruh rendam kaki dalam warm water ada flower petal..sangat best..tp kejap je.. x sampai 10 min pun..huhu..Lepas tu dia mulakan herbal massage..yang ni sangat best ok.. Tapi di sebabkan sye ni tak tahan sakit, mmg rse sakit la kan mse kene urut tu.. mmg memana spa pun sye rse sakit..huhu..Tapi yang xbestnya, kebetulan sye tengah bendera jepun, so tak boleh la massage dekat tummy.. staff tu kata sya and cik bal ni byk angin and suruh buat tratment lg..[tektik nk suruh datang lagi la kan]..haha..massage ni dalam sejam kot.. Lepas tu dia buat ear candling.. sye sampai tertidur ok..haha..lepas siap ear candling tu dia buat facial... yang ni paling besttt...!!!yang ni pun siap tidur bangun tidur bangun ok..haha.. Oh ya, dia guna product tanamera..dengar kata product ni macam bagus kan..








Lepas dah habis tu, dia bagi minum ginger tea tu lg..sedapnyer..masa ni dia terangkan pasal membership's benefit and so on. Pastu borak-borak sikit dengan staff dia yang cantik mcm chinese ada, thailand pun ada tapi rasa nya melayu kot sebab dengar dia cakap nama dia liza..After that, kitrg pun bergerak la dengan happy sebab the whole body bau wangi and rse fresh..Tapi dedua blurr2 sikit sebab rasa macam baru bangun tidur..haha..

So, sesiapa yang berminat untuk pergi spa ni, its located at kota damansara.Ada macam-macam promotion even tak dapat beli yang MAD coupon tu..Boleh tengok website dia amarylizz beauty .. untuk year 2011 ni unya promotion boleh tengok kt website promotion dia.Kalau jadi member, blh enjoy 50% discount kalau bawak kengkawan or partner pergi..Macam-macam lagi benefit yang ada and k.liza tak jemu melayan..hihi..
so, pe tunggu lagi?!! Dah keje penat-penat, it's time to pamper yourself!!!

till then..





2 comments:

anaztasias nora aira said...

jelesnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. saya tak sempat beli deal tu huk3 :((

-SuE- said...

alaaa nora...spa yg sye pegi tu de buat promo utk 1st timer...try la pegi.. mmg best..;)..tp deal ni mmg berbaloi2 kan..